Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Victor Ponta după ce a fost reclamat la ANI

ponta daciana

Victor Ponta și Dacian Sârbu au fost reclamați la ANI! Premierul e acuzat că nu a trecut în declaraţia de avere şi bunurile soţiei, împreună cu care liderul social-democraţilor ar avea şapte case. Acuzațiile vin din partea senatorului PNL, Ludovic Orban.

Ponta a reacționat prin intermediul purtatorului de cuvant al campaniei prezidentiale, Gabriela Firea. ”Declarațiile de avere ale premierului și ale soției sale, Daciana Sarbu, au fost deja verificate de ANI.”, scrie Firea într-un comunicat de presă remis redacției stiripesurse.ro.

”In urma anuntului senatorului, Ludovic Orban, conform caruia a sesizat Agentia Nationala de Integritate cu privire la declaratia de avere a presedintelui PSD, si a sotiei sale, Daciana Sarbu, purtatorul de cuvant al campaniei candidatului la presedintie, Victor Ponta, face urmatoarele precizari:
Declaratiile de avere ale presedintelui PSD, Victor Ponta, si ale sotiei sale, europarlamentarul, Daciana Sarbu, au fost verificate in mai multe randuri de catre ANI, fara a fi identificate in aceste ocazii incalcari ale prevederilor legale.
Deci, ambele seturi de declaratii de avere si interese au fost verificate de catre ANI.
Principalele bunuri care apar in declaratiile de avere au fost dobandite de Victor Ponta si Daciana Sarbu inainte de casatorie, deci ele reprezinta proprietati individuale nu comune, aparand de aceea doar in declaratia detinatorului.
Victor Ponta si Daciana Sarbu si-au facut publice declaratiile de avere si de interese, conform legii, intr-o deplina transparenta.
Deplangem faptul ca domnul Iohannis accepta sau chiar incurajeaza ca apropiatii sai sa depuna plangeri impotriva unui contracandidat. Astfel de abordari constituie un mod murdar si ridicol de a purta batalia electorala, iar PSD se angajeaza sa nu foloseasca niciodata asemenea metode contra domnului Iohannis sau a oricarui alt candidat la alegerile prezidentiale.”, se arată în comunicat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.