Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția Olguței Vasilescu după propunerea Vioricăi Dăncilă pentru funcția de premier PSD

Libertatea
olguta vasilescu

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a salutat nominalizarea eurodeputatei Viorica Dăncilă pentru funcția de premier PSD, spunând că este un om apropiat de partid.

„Este un om apropiat de partid și, bineînțeles, va avea capacitatea necesară ca să gestioneze Guvernul României. De altfel, am și vorbit în cadrul CEx-ului. I-am pus și câteva întrebări. Întrebarea mea a fost dacă știe unde se află K2 și T14. A spus că nu știe, ceea ce este foarte bine. (...) Nu s-a discutat despre restructurare guvernului. S-a discutat doar despre propunerea pe care o vom face președintelui Klaus Iohannis. (...) Mă bucură foarte mult că este o femeie. PSD este un partid de stânga, care luptă pentru egalitatea de șanse (...) Și mă bucur că noi PSD avem primul premier femeie din istoria României”, a spus Olguța Vasilescu.

Întrebată dacă Viorica Dăncilă este apropiată de Liviu Dragnea, având în vedere că vine tot din Teleorman, Olguța Vasilescu a declarat: „Este foarte apropiată de toți, de partid. Contează din ce județ vine fiecare? Vorbim despre o persoană care are capacitatea să gestioneze actuala situație”.

Chestionată dacă Tudorel Toader ar mai trebui să facă parte din viitorul Executiv, Vasilescu a răspuns afirmativ.

„Da, eu cred că a fost un ministru foarte bun.  Şi Carmen Dan, dar e o opinie personală, CEX-ul va lua decizia, inclusiv în ceea ce mă priveşte”, a mai spus Vasilescu.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.