Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția PNL, după ce USR a trecut înaintea liberalilor în ultimul sondaj

sondaj

Un sondaj realizat de Kantar-TNS la comanda USR cu mai puțin de trei săptămâni înaintea alegerilor parlamentare arată o schimbare importantă pe scena politică.

PSD se află pe primul loc, cu 40%, în sondajul Kantar-TNS, în rândul respondenților care au declarat că vor merge în mod sigur la vot și s-au decis cu ce partid vor vota.

Tot în rândul alegătorilor deciși, USR este creditat cu 19%, iar PNL cu 18%. Este pentru prima oară când Uniunea Salvați România trece înaintea Partidului Național Liberal la nivel național.

„Cine a comandat un astfel de sondaj și-l analizează. Eu sunt sigur că cei de la PSD au un alt sondaj, cei de la ALDE au un alt sondaj”, a spus şeful de campanie al PNL pentru alegerile parlamentare, Gheorghe Falcă, într-o intervenție telefonică, la Antena3.

Întrebat cum arată sondajul PNL, Gheorghe Falcă a răspuns: „L-am transmis acum două săptămâni sondajul și se cunoaște, a fost făcut public. Nu seamănă cu acest sondaj. De aceea nu vreau să intru în competiție pe sondaje. M-ați întrebat ceva, v-am răspuns sincer. Eu doresc ca, după 11 decembrie, PNL să fie la guvernare, evident, cu partenerii care îl susțin pe Dacian Cioloș”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.