Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție dură a Rovanei Plumb după ce și-a dat demisia: 'E un act unilateral. Nu mă joc'

Reacție dură a Rovanei Plumb după ce și-a dat demisia din Guvernul lui Mihai Tudose. Plumb l-a atacat pe premier, deși nu i-a pronunțat numele și a anunțat că nu va reveni în niciun caz asupra deciziei de demisie din Executiv.

Citește și: Lovitură de proporții pentru Radu Moraru! Din ce motiv a fost DAT AFARĂ de la Nașul TV

"Mi-am prezentat poziţia în forul partidului. Am cumpănit. Sunt un om bun de partid. Nu am renunţat la demisie. E un act unilateral. Nu mă joc. Sunt fermă când iau o decizie. Vreau pe această cale să le mulţumesc tuturor colegilor care mi-au transmis mesaje. Să îi rog pe toţi să înţeleagă gestul nostru. Demnitatea e cea care ne rămâne. Eu niciodată de când sunt în PSD nu am discutat de problemele partidului. Mereu am vorbit în partid, în forurile statutare. Nu am făcut declaraţii publice şi nu am acuzat pe nimeni", a spus Plumb, extrem de nervoasă după ședință Cex-ului PSD.

Citește și: Sevil Shhaideh, prima reacție după ce a demisionat la cererea lui Mihai Tudose: 'Mi-am păstrat decizia'

"Eu am fost înştiinţată de DNA că sunt în dosarul Belina prin intermediul presei. Eram în şedinţă şi discutam despre cum să discutăm infrastructura socială şi rutieră. Aşa am aflat despre ceea ce s-a întâmplat. Nu sunt vinovată, dar nu vreau să se folosească pretexte în bătăliile politice.

Au fost mai mulți factori pentru care mi-am dat demisia. Nu le spun acum. Nu s-a explicat cine e nemulțumit de la Bruxelles deși s-au pus întrebări. În politică nu există supărări, trebuie să îți vezi de drumul tău. Mă mândresc cu asta și voi rămâne mereu în PSD", a încheiat Plumb.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.