Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție FURIBUNDĂ a lui Ion Țiriac, după accidentarea Simonei Halep, de la Australian Open: 'Pe mine mă îngrijorează altceva'

http://sptfm.ro
halep tiriac

Ion Țiriac a venit cu o veste buna privind accidentarea suferita de Simona Halep in primul tur de la Australian Open.

Afaceristul e de parare ca accidentarea nu este una serioasa, dupa ce glezna Simonei nu s-a umflat si nici nu a durut-o dupa meci.

Citeste si: S-a încheiat VOTUL! Un sondaj al Federaţiei Europene a HOTĂRÂT: Cea mai bună gimnastă a Europei e o ROMÂNCĂ

Totusi, el se declara ingrijorat de ce a provocat aceasta accidentare, aratand cu degetul spre echipamentul tehnic.

"N-am vazut exact ce s-a intamplat, cu toate ca au fost multe slow motionuri. Stiu insa ca, unu, nu s-a umflat, doi, inca nu o durea inainte sa mearga la culcare, trei, n-a fost atat de rea ca cea de la Roma. Daca era ca cea de la Roma, statea trei luni de data asta.

Pe mine ma ingrijoreaza altceva, ca specialist. De ce s-a intamplat asta? Din cauza acelui pas mare, ultimul, si pune presiune pe piciorul pe care aterizeaza. E din cauza pantofului, care de data asta n-a avut impact. La Roma a avut impact. Si atunci e simplu, pentru ca rotunjesti marginea ca sa nu se prinda in zgura, in special", a declarat Ion Tiriac, citat de TelekomSport.

Simona Halep a suferit o accidentare dureroasa in debutul setului secund din meciul cu Destanee Aiava, din turul I de la Australian Open.

Citeste si: Se SCHIMBĂ vremea în România, în miez de iarnă: Prognoză incredibilă a meteorologilor, pentru următoarele două săptămâni

Ea a alunecat pe suprafata de joc si si-a sucit glezna stanga atunci cand incaltarile au avut din nou aderenta. Din fericire, ea a putut continua partida dupa ce a primit ingrijiri medicale si chiar a castigat duelul cu Aiava, scor 7-6, 6-1.

Miercuri, Simona va fi supusa unui control medical pentru ca doctorii australieni sa vada daca s-a accidentat serios sau daca poate evolua in continuare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.