Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție PROMPTĂ a Antenei 3 după DEZVĂLUIRILE lui Sebastian Ghiță privind Dosarul RCS&RDS vs. Antena

ziuanews.ro
antena 3

Radu Tudor a prezentat, în emisiunea ”La ordinea zilei”, reacția oficială a Antena 3 vizavi de afirmațiile lansate în presă de fostul deputat Sebastian Ghiță.

Vezi și: Ghiţă aruncă justiţia în aer: Înregistrare din biroul lui Traian Băsescu/ VIDEO

”Nu dorim să comentăm declarațiile făcute de Sebastian Ghiță în privința cauzei aflată pe rolul unei instanțe de judecată având ca părți reprezentanți ai RCS RDS și ai Antena Group și Antena 3, însă ca urmare a gravității acestor afirmații făcute în contextul în care a fost construit un dosar penal împotriva unei alte instituții de presă, considerăm că s-ar impune ca autoritățile statului să întreprindă demersurile necesare verificării susținerilor fără precedent făcute de Sebastian Ghiță cu privire la această cauză, astfel putând fi asigurat cadrul desfășurării unui proces echitabil pentru stabilirea adevărului”, se arată în comunicatul Antena3.

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă a apărut, joi, într-o nouă înregistrare video la postul de televiziune pe care îl controlează şi a afirmat că toate dosarele cu patroni de media au fost „măsluite”.

Ghiță susține că fostul preşedinte Traian Băsescu i-ar fi spus că are înregistrări cu felul în care a fost plănuită închiderea lui Dan Voiculescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.