Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție VIRULENTĂ din Parlament după ultima decizie a Guvernului: 'Reprezintă cea mai mare hoție de după 1989'

Inquam Photos / Octav Ganea
plen parlament camera deputatilor

“Înființarea Fondului Suveran de Investiții reprezintă cea mai mare hoție de după 1989 și este totodată cântecul de lebădă al condamnatului penal Liviu Dragnea care vrea să se retragă cu o ultimă lovitură dată economiei românești”, atenționează, Bogdan Huțucă, vice-președintele Comisiei de Buget, Finanțe, Bănci

“Este evident pentru toată lumea că cei care au gândit acest proiect vor să transforme Fondul Suveran într-o pușculiță pusă la dispoziția unui grup infracțional. Scopul acestora este de a cheltui banii Fondului fără a fi controlați de instituțiile europene sau naționale. Tocmai de aceea au stabilit ca managementul fondului să fie derogat de la ordonanța 109/2011 privind guvernarea corporatistă, tocmai pentru a pune la conducere oameni fideli intereselor acestui grup și nu manageri profesioniști”, explică liderul PNL Constanța.

Fost ministru din Guvernul Ponta, reacție dură după ce casa lui Florin Iordache a fost vandalizată: 'Violența naşte violenţă'

“Vom avea o supra-structură uriașă cu o valoare de câteva miliarde de lei care însă nu va avea indicatori de performanță, nu va avea definite limitele de risc investițional și nu se va comporta ca o societate care trebuie să facă profit. Singura logică de funcționare va fi aceea de a permite drenarea banilor prin contracte cu încredințare directă”, spune liderul liberal.

“Primul lucru pe care îl vom face când vom ajunge la guvernare va fi să eliminăm toate modalitățile prin care economia românească este căpușată de aceste grupuri infracționale organizate, de multe ori trans-partinice și trans-naționale”, mai spune Huțucă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.