Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacții FULGER din PSD la anunțul lui Iohannis privind lipsa de bani: Orban confirmă că e lipsit de caracter

PSD
PSD sigla

Reacții rapide din PSD la anunțul făcut de președintele Klaus Iohannis privind lipsa banilor de la Ministerul de Finanțe. Iohannis a declarat la ședința de guvern că PSD a cheltuit toți banii României.

„Cum să răspund, să fie foarte atent cu declarațiile publice și să nu îi sperie pe părinții și bunicii noștri că nu merită acest lucru. Vor face audit și vor vedea. Am văzut ieri o mare îngrijorare privind deficitul de la pensii. Eu nu vreau să discut așa ceva. Bunicii noștri trebuie să știe că vor primi pensiile. Noi am preluat deficit la pensii de 18 miliarde de la Guvernul Cioloș”, a declarat Marius Budăi la România TV.

Citește și: Video EXPLOZIV Siegfried Mureșan îl face PRAF pe Klaus Iohannis: A fost de partea celor care au încălcat statul de drept

Și fostul ministru de Finanțe Eugen Teodorovici a luat foc după acuzațiile lui Iohannis.

"Era de așteptat ca domnul Orban să înceapă cu această acuză că nu sunt bani. Probabil asta vor continua zi de zi să spună. Au spus că știu care e situația. Cine i-a pus să vină la guvernare dacă nu sunt bani. Noi, de bine, de rău, am închis situația financiară. Eu am spus că anul acesta se poate închide cu deficit de 3%. Normal că nu se poate, că e Guvernul Orban. Habar nu au ce e ăla minister, habar nu au ce înseamnă administrație, dar s-au grăbit să guverneze.

Eu am spus mereu că în România sper să nu mai fie politicieni fără caracter. Domul Orban confirmă că acest lucru e foarte departe", a spus Eugen Teodorovici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.