Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacțiile după România - Danemarca 0-0: Ce au spus jucătorii și selecționerul

Inquam Photos / Sandor Manases
Inquam romania fotbal echipa nationala

România a scos un egal chinuit, 0-0, cu Danemarca, la Cluj-Napoca. Cu doar 6 puncte în clasament, România are doar șanse teortice pentru a se califica la Campionatul Mondial din Rusia.

Selecționerul Cristoph Daum și tricolorii au vorbit după meciul de la Cluj-Napoca.

„Am pregătit echipa să câştigăm trei puncte. Am fi avut nevoie de mai mult noroc în prima repriză. Toată lumea a fost foarte motivată ca să câştigăm meciul, dar, din păcate, n-am făcut-o. Dacă ne uităm la clasament în continuare totul este posibil. Trebuie să continuăm să-i facem pe jucători să evolueze din ce în ce mai bine. Nu este doar problema că n-am marcat, dar şi mentalitatea. Trebuie să jucăm 90 de minute. Dacă ne uităm la clasament, o victorie ar schimba totul. Sper că o dată cu revenirea lui Stancu şi Andone cei doi ne vor ajuta să înscriem.

Dacă suntem corecţi şi cinstiţi, a doua repriză a aparţinut Danemarcei. Aştept de la jucătorii mei să aibă mai mult posesia balonului”, a declarat, după meci, selecţionerul României, Christoph Daum.

„Suntem supăraţi, pentru că am avut câteva ocazii. Este păcat pentru că o victorie ne apropia de primul loc. Puteam să câştigăm. Am jucat bine în primele 75 de minute, apoi nu ştiu ce s-a întâmplat. A fost un egal pentru Danemarca”, a declarat fundaşul Cristi Săpunaru.

„E păcat de rezultatul din această seară. Ne-am îndepărat de locurile fruntaşe. Suntem trişti. Ştiam foarte clar ce ne aşteaptă, ne-am pus mari speranţe în această partidă, dar n-a fost să fie. Cred că dacă am fi marcat în prima repriză puteam câştiga. Danemarca nu este o echipă de speriat. Avem un program dificil, nu am reuşit să câştigăm acasă şi asta ne-a atras în jos! Cred că trebuie să găsim soluţii pentru a fi mai buni din punct de vedere ofensiv. Eu unul sper”, a precizat căpitanul echipei naţionale, Vlad Chiricheş.

„O seară tristă ca şi rezultatul. Am început foarte bine meciul, problema este că n-am înscris. Am avut o atitudine foarte bună, dar, din păcate, n-am băgat-o în poartă! Cel mai frustrat sunt eu, pentru că eu am avut ocaziile cele mai mari! Toată lumea dorea să marcăm, însă n-am făcut-o. Situaţia grupei fiind încă strânsă, trebuie să gândin pozitiv”, a spus atacantul Claudiu Keşeru.

„S-au diminuat şansele la locul doi. Am avut câteva ocazii, iar pe final ne-au dominat fizic. Nu reuşim să înscriem. Sincer mă aşteptam să ne atace mai mult în prima repriză. Am încercat la antrenamente să centrăm tare, pe jos, în faţa porţii. Dacă marcam, altele erau datele problemei. Este important să avem un stil propriu de joc care contează mai mult decât un rezultat. Avem şanse mai mici de calificare, dar vom face totul pentru a câştiga următoarele meciuri”, a spus şi Alex Chipciu.

„Ne-am creat destule şanse de a marca. Avem şanse mult mai mici de a prinde locul doi, pentru că acum nu mai depinde de noi. Vom vedea ce va fi. Mergem mai departe”, a comentat şi Răzvan Marin.

„Aş fi mers pe mâna unui selecţioner român, care cunoaşte fotbalul nostru, mentalitatea jucătorilor noştri. Daum este un tehnician de treabă, dar problema este că n-a mai antrenat de mult şi nu cunoaşte realităţile fotbalului nostru”, a răbufnit Florin Prunea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.