Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția cea mai așteptată în lume cu privire la moartea lui Prigojin întârzie: Au trecut aproape 24 de ore de la prăbușirea avionului

Twitter
Evgheni Prigojin

Reacția cea mai așteptată în lume cu privire la moartea lui Prigojin întârzie: Au trecut aproape 24 de ore de la prăbușirea avionului

La aproape 24 de ore de la prăbuşirea unui avion care, potrivit autorităţilor ruse, îl avea la bord pe şeful Wagner, Evgheni Prigojin, şi pe doi dintre cei mai importanţi locotenenţi ai săi, Kremlinul nu a spus nimic despre incident, remarcă CNN, potrivit news.ro.

De altfel, niciun alt oficial rus de rang înalt nu a făcut vreun comentariu.

Preşedintele Vladimir Putin se afla miercuri la un eveniment în Kursk când a apărut vestea prăbuşirii, dar nu a oferit niciun comentariu nici acolo, nici la întoarcerea sa la Moscova.

Joi nu a existat nicio teleconferinţă pentru mass-media cu purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. Ultima discuţie cu presa a lui Peskov, care altădată avea briefinguri zilnice de presă, a fost pe 4 august.

Putin s-a întâlnit cu Prigojin şi cu comandanţii Wagner la câteva zile după revolta lor de scurtă durată la sfârşitul lunii iunie, în ciuda faptului că anterior a descris evenimentul ca fiind un act de trădare.

Ulterior, Prigojin a putut circula liber şi chiar a apărut în marja summitului african organizat de Kremlin la Sankt Petersburg luna trecută.

Prigojin, cândva un aliat apropiat al lui Putin, poreclit de altfel „Bucătarul lui Putin”, a intrat în conflict cu conducerea militară de la Moscova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.