Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția Gabrielei Firea la acuzațiile lui Nicușor Dan: Afirmații mincinoase! Blocajele există doar in mintea celor care au asuprit Capitala

Inquam Photos
Nicusor Dan Gabriela Firea combo

Primarul în exercițiu al Capitalei, Gabriela Firea, răspunde prompt la acuzațiile făcute de Nicușor Dan, primarul ales al Municipiului București privind ”blocajul” la anumite obiective de investiții din București.

”In legatura cu afirmatiile mincinoase facute de Dl Nicusor Dan, la un post de televiziune, privind “blocarea” de catre mine si echipa mea a unor investitii ale guvernului la Gara de Nord si Metrou, precizez ca :

Cerificatul de urbanism si Planul urbanistic zonal sunt emise, deja, de mult timp, pentru investitiile de la Gara. Blocajul este doar in mintea domnului Nicusor Dan.

Iar pentru extinderea liniei de metrou Berceni-Terminus, cu finantare europeana(PS4) autorizatia de construire a fost deja emisa, de asemenea.

Si aici, blocajul nu exista in realitate, ci doar in mintea celor care au asuprit Capitala, doar pentru a castiga alegerile prin manipulare si frauda.”, susține Gabriela Firea într-o precizare remisă presei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.