Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția Ligiei Deca după ce CCR a respins sesizările făcute de USR şi Forţa Dreptei pe legile Educației

inquamFOTO/Octav Ganea
Ligia Deca

Ministrul Educației Ligia Deca reacționează după ce Curtea Constituțională a României (CCR) a respins ca neîntemeiate, miercuri, cele două sesizări făcute de USR şi Forţa Dreptei privind legile Educaţiei.

„Încă o victorie pentru învățământul românesc! Pachetul legislativ „România Educată” a trecut și de testul constituționalității.

Legea învățământului preuniversitar și Legea învățământului superior au în spate zeci de mii de ore de elaborare, sute de discuții cu partenerii importanți din domeniu, mii de observații analizate și săptămâni întregi de dezbatere parlamentară. A fost depus un efort colectiv pentru un proiect atât de necesar pentru România.
Am încredere că Legile educației vor transforma sistemul de învățământ din România și îl vor aduce la performanța pe care ne-o dorim. La rândul meu, în calitate de ministru, voi face tot ce stă în puterea mea astfel încât obiectivele să fie îndeplinite, iar copiii noștri să învețe într-un mediu de calitate, bazat pe echitate, respect și profesionalism. Fiecare elev va avea șanse egale de a se dezvolta.
Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și au contribuit, astfel încât pachetul legislativ „România Educată” să ajungă în acest punct important!”, scrie Ligia Deca pe Facebook.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.