Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Alex De Minaur după ce a apărut informația că a participat la Australian Open cu un certificat verde falsificat

cnn.com
australian open

Jucătorul de tenis Alex de Minaur a încercat să își reabiliteze numele pe fondul informațiilor potrivit cărora ar fi fost investigat pentru că a cumpărat un certificat de vaccinare COVID-19 falsificat, australianul declarând joi că este „100% sigur" că a făcut două vaccinuri valide, anunță Mediafax.

Presa spaniolă a relatat că tânărul de 23 de ani ar fi cumpărat un certificat falsificat pentru a dovedi că a făcut două doze cu vaccinul COVID-19.

„Am primit prima doză de vaccin la Londra vara trecută și a doua la Spitalul La Paz din Madrid", a scris De Minaur pe Twitter.

„Astăzi a apărut vestea că spitalul este investigat pentru că a furnizat certificate COVID falsificate unor pacienți ai săi. Vreau să precizez 100% clar că am primit al doilea vaccin, că am un carnet de vaccinare complet valabil, precis și adevărat.

Nu sunt "investigat" în niciun fel, așa cum se sugerează, iar numele meu este legat de această poveste doar pentru că am fost pacient al spitalului, așa cum au fost multe alte mii de persoane."

De Minaur a fost eliminat luna trecută în turul al patrulea la Australian Open.

Grand Slamul care deschide sezonul a cerut jucătorilor să prezinte dovada vaccinării pentru a concura - o regulă care a dus la expulzarea numărului unu mondial Novak Djokovic, care nu a fost vaccinat.

Regulamentul ATP Tour prevede că prezentarea unui carnet de vaccinare COVID-19 falsificat reprezintă o încălcare a codului ATP și se pedepsește cu o amendă de până la 100.000 de dolari și/sau cu suspendarea din turneele sale pentru o perioadă de până la trei ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.