Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Gabi Balint după decesul lui Diego Armando Maradona: 'O seară tristă pentru fotbalul mondial'

Gabi Balint a vorbit, miercuri, la DigiSport, deespre Diego Maradona, pe care l-a întâlnit de trei ori în cariera lui. Balint spune că Maradoina avea un talent imens de fotbalist şi că i se pare că i-am murit cineva drag.

"E o pierdere foarte mare. În epoca în care a jucat a fost cel mai bun jucător din lume. Putem să vorbim şi de cel mai bun jucător din toate timpurile. Un talent imens. L-am întâlnit aproape de trei ori în viaţă. O dată a fost la Cupa Mondială (n.r. - în 1990, în meciul România - Argentina, scor 1-1). După aceea, ne-am întâlnit în Spania. El a jucat pentru Sevilla, într-un meci chiar la Burgos. A mai fost un meci amical pe care l-am jucat în Argentina, în 82, într-un turneu în America de Sud. Atunci l-am întâlnit prima dată, atunci am fost eu rezervă, l-am văzut de pe bancă. Un jucător imens. Nici nu ştiu câte titluri are. A dat cinci goluri şi cinci assist-uri la Cupa Mondială din 86, lucru pe care nu l-a mai reuşit un alt jucător. E un moment trist. Chiar dacă nu mi-a fost prieten, parcă simt că mi-a murit cineva drag, cinev apropiat, aşa", a spus Balint.

Citește și: Coordonatorul campaniei de vaccinare face noi precizări! Cum funcționează vaccinul anti-COVID după ce a fost inoculat

Presa argentiniană a anunţat, miercuri, Diego Maradona a încetat din viaţă la 60 de ani. Maradona ar fi murit în urma unui stop cardiac.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.