Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţia lui Helmut Duckadam după ce FRF a suspendat Liga 1 din cauza coronavirusului: 'Este clar că pe noi nu ne avantajază'

helmuth duckadam

Helmut Duckadam consideră, după ce Federaţia Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competiţiilor sportive până la finalul lunii martie, că termenul se va prelungi, anunță MEDIAFAX.

„Ne aşteptam la această decizie. Este clar că pe noi nu ne avantajază. Eram într-o revenire de formă. Dar până la urmă este bine că s-a luat. Sănătatea este cea mai importantă. Eu cred că se va prelungi data. Consider că antrenamentele ar trebui să continue. Noi avem o bază foarte bine pusă la punct la Berceni. Jucătorii ar putea sta trei zile acolo, după să meargă acasă. Trebuie să te pregăteşti. Nu poţi să nu faci antrenamente. Ce se va întâmpla peste 2 sau 3 săptămâni, când se va relua campionatul”, a spus Helmut Duckadam la Digi24.

Citește și: Gabriela Firea ia măsuri urgente: Am fost pentru, din prima zi, și în favoarea unei măsuri care să protejeze populația, deși am fost certată .

În clasamentul din play-off, FCSB se poziţionează pe locul 2, cu un total de 26 de puncte. Organizaţia Mondială a Sănătăţii a declarat oficial pandemie de coronavirus. Federaţia Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competiţiilor sportive până la finalul lunii martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.