Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Ilan Șor după ce partidul său a fost scos în afara legii: O decizie a unor nebuni, bolnavi psihic! Vom ataca decizia la CEDO

anticorupție.md
ilan sor

Președintele Partidului Politic (PP) Șor, Ilan Șor, a venit cu o reacție după ce formațiunea pe care o conduce a fost declarată neconstituțională de către Curtea Constituțională.

Șor susține că prin decizia de azi au fost abuzați mii de oameni de către un grup de „bolnavi psihic”.

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi nu e despre stat de drept, despre principii și valori democratice, despre supremația legii și Constituției. Este despre abuzarea sutelor de mii de membri și susținători ai principalei forțe de opoziție din Republica Moldova de către un grup de nebuni, bolnavi psihic, puși în fruntea statului de către păpușari de peste hotare”, a scris Șor pe Facebook.

Liderul partidului mai susține că „regimul Sandu” nu l-a pedepsit pe el, dar pe oamenii care susțin formațiunea și care beneficiază de proiectele partidului.

Șor susține că partidul își va apăra dreptul la CEDO. „Și atunci când ni se va da dreptate la CEDO, dar acest lucru neapărat se va întâmpla, vom cere să fie tras la răspundere fiecare dintre cei implicați în acest proces ilegal, prin care s-au limitat drepturi fundamentale. Nimeni dintre executorii acestei ilegalități nu va scăpa”.

„Eu, împreună cu echipa Partidului Șor, voi găsi forme juridice cum să ne continuăm proiectele noastre pentru oameni”, a conchis Șor.

Amintim că Partidul Șor a fost scos în afara legii. Hotărârea a fost pronunțată astăzi de Curtea Constituțională.

Vicepreședintele Partidului Șor, deputata Marina Tauber, a afirmat că e o decizie rușinoasă, iar formațiunea își va păstra echipa și își va continua lupta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.