Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Joe Biden după accidentul teribil de elicopter din Ucraina: O 'tragedie sfâşietoare'

CNN
Joe Biden

În urma prăbuşirii elicopterului în care se afla ministrul ucrainean de Interne, preşedintele american Joe Biden şi soţia sa Jill "deplâng alături de toţi cei îndoliaţi această tragedie sfâşietoare", a declarat miercuri Casa Albă, relatează AFP, potrivit Agerpres

Potrivit unui comunicat, cuplul prezidenţial saluta memoria acestui ministru, Denis Monastîrski, "un om al reformelor şi un patriot" şi "se gândeşte la civilii ucişi sau răniţi" în acest accident, soldat cu cel puţin 14 morţi, între care un copil.

Autorităţile ucrainene au revizuit în scădere, la 14, bilanţul morţilor, între care un copil şi ministrul de interne Dmitri Monastîrski, în urma accidentului de elicopter care s-a prăbuşit miercuri în regiunea Kievului, potrivit unui bilanţ actualizat al Serviciului de stat ucrainean pentru Situaţii de Urgenţă, citat de EFE.

Un bilanţ anterior al autorităţilor de la Kiev consemna 17 morţi, iar unele agenţii internaţionale de presă au comunicat 18 morţi, între care patru copii.

Elicopterul s-a prăbuşit în curtea unei grădiniţe la Brovarî, oraş situat în apropiere de Kiev, provocând un incendiu la faţa locului. Numărul răniţilor este de 29, dintre care 15 copii. În elicopter se aflau nouă persoane, printre care ministrul, primul său adjunct, Evhen Ienin, şi secretarul de stat al Ministerului de Interne Iuri Lubkovici, de asemenea decedaţi.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.