Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția lui Klaus Iohannis după atacul din Odesa, unde erau Volodimir Zelenski şi premierul Greciei

captura video
klaus iohannis

Reacția lui Klaus Iohannis după atacul din Odesa, unde erau Volodimir Zelenski şi premierul Greciei

Preşedintele Klaus Iohannis a condamnat ferm atacul Rusiei de la Odesa, din timpul vizitei pe care preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi oaspetele său, premierul grec Kyriakos Mitsotakis. „România îşi exprimă deplina solidaritate cu poporul ucrainean şi reafirmă sprijinul ferm pentru Ucraina, atât timp cât este nevoie”, a completat şeful statului.

„Condamn ferm atacul de la Odesa din timpul reuniunii preşedintelui Ucrainei Volodimir Zelenski cu premierul Greciei Kyriakos Mitsotakis. România îşi exprimă deplina solidaritate cu poporul ucrainean şi reafirmă sprijinul ferm pentru Ucraina, atât timp cât este nevoie”, a scris Klaus Iohannis, miercuri pe reţeaua X.

Rusia a lansat un atac la Odesa în timpul vizitei lui Volodimir Zelenski şi premierului grec

Rusia a lansat un atac la Odesa în timpul vizitei pe care preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski şi oaspetele său, premierul grec Kyriakos Mitsotakis, o făceau, miercuri, în oraşul din sudul Ucrainei. O rachetă a aterizat la 150 de metri de cele două delegaţii, potrivit publicaţiei greceşti Protothema.

Dezvăluirea a fost făcută chiar de către prim-ministrul Greciei în timpul unei conferinţe de presă comune cu Volodimir Zelenski.

"Chiar la sfârşitul (vizitei), am auzit sunetul sirenelor antiaeriene şi explozii foarte aproape de noi. Nu am avut timp să ne adăpostim", a declarat Mitsotakis după bombardament, descriind incidentul drept "o experienţă impresionantă".

Atacul rusesc a provocat morţi şi răniţi, potrivit preşedintelui ucrainean, dar nimeni dintre oficialii delegaţiilor ucraineană şi elenă nu a avut de suferit, scrie Le Monde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.