Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţia lui Nigel Farage după ce a aflat că este în vizorul FBI - VIDEO

AFP
trump, farage

Fostul lider UKIP, Nigel Farage, a declarat că s-a amuzat copios după ce a citit în The Guardian că el ar fi în vizorul FBI, suspectat că ar fi fost omul de legătură dintre Rusia şi Trump. Iniţiatorul Brexitului a adăugat că aceste ştiri intră la categoria "ştirilor false".

Potrivit publicaţiei britanice, fostul şef al UKIP şi fost europarlamentar ar fi atras atenţia anchetatorilor americani din cauza cunoştinţelor sale din anturajul lui Trump dar şi din cercul apropiat al lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, care a publicat mailurile lui Hillary Clinton, fapt ce i-a ruinat campania prezidenţială.

Ieşirea din Acordul de la Paris a SUA provoacă un TZUNAMI de reacţii la nivel global - VIDEO

"Ca răspuns la articolul din The Guardian, mi-a luat foarte mult timp să îl citesc pentru că am râs foarte mult. Încercarea isterică de a mă asocia cu regimul lui Putin este rezultatul incapabilitaţii elitei liberale de a accepta Brexitul şi alegerea preşedintelui Trump", a spus Farage.

"Ca să ştie toată lumea, nu am fost niciodată în Rusia, nu am şi nici în viaţa anterioară nu am avut afaceri cu Rusia, iar în ultimele 18 luni am apărut de trei ori la RT. Consider să pun la îndoială că eu aş putea fi o persoană aflată în obiectivul FBI, atât timp cât nu am nicio legătură cu Rusia. Reamintesc că întâlnirea cu Assange a fost organizată de postul de radio LBC, în vederea unui interviu comun."

Sursele The Guardian spun că Farage este în vizorul FBI deoarece acesta se află aproape de persoanele cele mai importante aflate sub inestigaţie. Deocamdată, Farage nu a fost acuzat oficial, dar americanii cred că acesta deţine informaţii despre faptele anchetate de Biroul Federal.

Citește și: De la Barack Obama la Angela Merkel și Comisia Europeană, atacuri la Trump după ultima decizie

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.