Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţia lui Radu Mazăre după ce numele său a apărut în stenogramele cu Toni Greblă

mazare

Primarul Constantei, Radu Mazare, a precizat, referitor la apariţia numelui sau în stenogramele din referatul DNA în dosarul în care este acuzat judecătorul Curtii Constituţionale Toni Greblă, că s-a întâlnit cu acesta atunci când a venit pe litoral, la mare.

Mazăre a menţionat că nu trebuie date explicaţii sau să ceară voie atunci când se întâlneşte cu cineva.

'Trebuie sa explicam orice întâlnire cu orice cetăţean din România sau trebuie să cerem voie cuiva? (...) Sigur ca da, m-am vazut cu Toni Greblă. A venit omul la mare şi l-am cunoscut. Nu l-am cunoscut înainte, nici dupa aia nu l-am mai cunoscut. A venit la mare, mi-a spus ca este şeful Comisiei juridice..., bună ziua, bună ziua, va salut, consideraţie domnul, ce faceţi ... buna ziua, buna ziua! Dar, am ajuns într-o situaţie (...). Eu nu mă plângeam de mine, deplângeam pe noi şi ţara. (...) Am ajuns mai rau decât eram înainte de 1989', a afirmat primarul Constanţei, potrivit Agerpres, într-o conferinţă de presă.

Radu Mazare a refuzat să comenteze despre ultimele anchete şi reţineri facute de DNA, precizând însă ca urmăreşte cu interes ceea ce se petrece: 'Nu ma întrebaţi că nu vreau să comentez despre ce este la Bucureşti. Am comentat zece ani, comentează alţii acum. (...) Urmăresc cu interes tot ceea ce se întâmplă'.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.