Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția dură a lui Victor Ponta în cazul românului care știa că are coronavirus și a venit cu avionul din Spania: Asta este CRIMĂ!

Pro Romania
Victor Ponta

Un român care știa că este infectat cu coronavirus a luat avionul din Madrid să vină în București și a stat în aeronavă alături de aproximativ 60 de călători care acum sunt în pericol să fie și ei infectați. Fostul premier Victor Ponta a reacționat dur.

„Am spus ca romanii din Diaspora sunt bineveniti acasa in aceasta perioada dificila - este normal sa fim solidari la greu! Am spus ca romanii din Diaspora care au nevoie de ingrijire medicala este normal sa fie tratati in spitalele din Romania - chiar daca nu au card de sanatate , chiar daca nu au platit contributiile la Sistemul de Sanatate , chiar daca asta inseamna o povara pentru Fondul de Sanatate la care contribuim toti cei din tara - este normal sa fim solidari la greu! Dar sa stii ca ai Coronavirus, sa ai interdictie 14 zile sa iesi in public si sa te urci in avion spre casa , gata sa imbolnavesti zeci si sute de oameni - asta este CRIMA! Ce opinie aveti? Ce ar trebui sa faca Statul Roman? Ce cred milioanele de romani din Diaspora care au grija de ei si de noi?”, a reacționat Ponta pe Facebook.

Vezi si: Dr. Cătălin Apostolescu (Matei Balş): Va veni momentul ca românii să stea în corturi militare, pat lângă pat. Și trebuie să fie pregătiți psihologic

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.