Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția oficială a PNL după acuzațiile la adresa miniștrilor liberali: Le urăm succes să atingă și alte jaloane ale comunicării politice

Facebook
PNL

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, le transmite social-democraților cu care liberalii sunt colegi la guvernare, că discuțiile despre Guvern se poartă în Guvern, după ce PSD a dat publicității un comunicat de presă extrem de acid la adresa miniștrilor liberali.

„Am primit o notă pierdută prin presă de colegii din PSD, adresată nouă, colegilor de coaliție. Colegialitatea și pragmatismul ne spun că discuțiile despre ce face Guvernul se poartă la Guvern. La fel, că cele din coaliție se poartă în coaliție. Dialogul prin comunicate de presă este o metodă mai nouă, observ, pe care a ales-o Partidul Social Democrat. În loc să ne caute unde ne găsesc de obicei și unde le răspundem la telefon sau pe whatsapp cu drag”, a scris Ionuț Stroe, miercuri, pe Facebook.

El spune că le recomandă social-democraților să urmeze propriile sfaturi.

„Rețin din comunicatul adresat nouă, celor din PNL, doar paragraful de final - în care ni se cere să renunțăm la „orgolii politice” in „conjunctura politică actuală”. Este partea cea mai relevantă și îi încurajez puternic pe colegii de coaliție să urmeze primii acest sfat. Le urez mai departe succes să atingă și alte jaloane ale comunicării politice, unde au mai bifat o zi cu succes în căsuța „poziționare față de PNL” și la numărul de comunicate de presă. Cât despre PNRR și țintele de acolo, să aibă puțină încredere în Guvernul României din care fac parte”, a punctat Stroe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.