Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţia Palatului Buckingham după zvonurile legate de sănătatea cuplului regal - LIVE VIDEO

Surse apropiate de Palatul Buckingham au dat asigurări joi, în declaraţii separate pentru Reuters şi AFP, că nu există niciun motiv de panică legat de sănătatea reginei Elisabeta a II-a sau a soţului ei, prinţul Philip, după ce personalul palatului a fost convocat pentru o reuniune de urgenţă.

Informaţia despre convocarea întâlnirii, publicată de un tabloid britanic, a alimentat speculaţii cu privire la sănătatea cuplului regal, relatează agerpres.

AGITAŢIE mare la Palatul Buckingham. Există temeri că regina sau ducele AR FI MURIT - FOTO/VIDEO

"Nu există nici un motiv de panică", au declarat sursele citate de Reuters şi AFP, care au vorbit sub protecţia anonimatului.

Personalul Palatului Buckingham, reşedinţa reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit, ar fi fost chemat în timpul nopţii pentru o întâlnire de urgenţă ''foarte neobişnuită'', existând zvonuri privind un anunţ iminent referitor la Regină sau la Ducele de Edinburgh, soţul ei, după cum a scris tabloidul Daily Mail.

Lord Chamberlain, cel mai înalt responsabil al casei regale, şi secretarul privat al reginei, Christopher Geidt, urmează să se adreseze personalului în cursul dimineţii.

Palatul Buckingham nu făcut niciun comentariu în legătură cu aceste informaţii.

Regina Elisabeta a II-a, care a împlinit luna trecută 91 de ani, şi soţul ei, prinţul Philip, care va împlini 96 de ani luna viitoare, continuă să îşi îndeplinească în mod regulat îndatoririle oficiale, deşi au redus volumul de muncă în ultimii ani.

Suverana s-a întâlnit miercuri cu prim-ministrul Theresa May pentru a-şi da acordul oficial pentru dizolvarea parlamentului care va fi reînnoit după alegerile legislative din 8 iunie, în timp ce Philip a participat la o ceremonie de inaugurare la Lord's Cricket Ground în centrul Londrei, scriu cele două agenţii de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.