Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția premierului la atacurile care au ȘOCAT LUMEA - 'Aceasta este una dintre cele mai întunecate zile ale Noii Zeelande'

ABC News
jacinda ardern

Premierul din Noua Zeelandă, Jacinda Ardern, a declarat vineri, după atacurile armate din Christchurch, că "aceasta este una dintre cele mai întunecate zile ale Noii Zeelande", relatează Xinhua, potrivit Agerpres.

"Este o violenţă fără precedent în Noua Zeelandă. Nu este loc pentru o astfel de violenţă extremă în Noua Zeelandă", a spus Ardern. "Gândurile mele sunt cu Christchurch", a adăugat ea. 

Mai multe incidente au avut loc vineri după-amiază în Christchurch, inclusiv în interiorul a două moschei, soldate cu cel puţin 27 de morţi, conform Xinhua.

Citește și: VIDEO Unul dintre autorii atacului armat din Noua Zeelandă s-a FILMAT în timp ce se ducea la una dintre moschei

Cel puţin doi atacatori au deschis focul la două moschei separate din Christchurch. Martorii au descris că este mult sânge şi decese multiple şi împuşcăturile ar fi avut loc în şase locuri diferite. 

Şefa guvernului a spus că situaţia încă evoluează şi că nu poate confirma numărul victimelor în momentul de faţă. Nici poliţia nu a oferit un bilanţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.