Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția presei din Anglia, după eliminarea jucătoarelor Dart și Watson de la Australian Open

www.libertatea.ro
Australian Open tenis

Jurnaliștii din Anglia deplâng situația în care se află jucătoarele lor de tenis. Sportivele în care își puneau speranțe pentru turneul de Grand Slam Australian Open au fost eliminate prematur. Harriet Dart a pierdut în fața Simonei Halep, în timp ce Heather Watson a fost învinsă de Elise Mertens, anunță MEDIAFAX.

În urma acestor două eliminări, ziariștii de la Daily Mail au fost ironici la adresa Federației engleze de tenis, care are un buget de 40 de milioane de lire sterline (47,4 milioane de euro) pe an, dar care nu se ridică, din punctul de vedere al performanțelor, la nivelul țărilor România sau Serbia, care au mult mai puțini bani puși la dispoziție.

Citește și: Inspecția Muncii a desfășurat 121.273 de controale și a aplicat amenzi de 127 milioane de lei în 2019

"La cele două meciuri (n.red. - ale jucătoarelor Harriet Dart și Heather Watson) au asistat membri ai Asociației de tenis, dintre care cinci au fost la partida jucată de Harriet Dart (n.red. - contra Simonei Halep).

Când vine vorba despre trimiterea unui număr mare de oficiali, antrenori și instructori la evenimente noi suntem, cu siguranță, pe primul loc în lume.

România și Serbia nu au nicio șansă la acest capitol, dar, ceea ce este amuzant, este că aceste țări reușesc să producă mereu jucători de top spre deosebire de Marea Britanie", au scris jurnaliștii de la Daily Mail.

Citește și: EXCLUSIV Succesorul Laurei Codruța Kovesi a dat în judecată Statul Român! A atacat inclusiv Guvernul!

Simona Halep (nr. 3 WTA) s-a calificat în turul al treilea de la Australian Open, joi, 23 ianuarie, după ce a învins-o pe britanica Harriet Dart (nr. 173 WTA), scor 6-2, 6-4. Românca rămâne fără set pierdut la Melbourne, iar în faza următoare o va avea ca adversară pe Yulia Putintseva (nr. 38 WTA, 25 de ani).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.