Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIA PSD, după ce alocațiile copiilor ajung iar la CCR: 'Klaus Iohannis trebuie să justifice această decizie aberantă a Guvernului său'

Inquam Photos / George Calin
Marcel Ciolacu

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a catalogat miercuri ca fiind „aberantă” decizia Guvernului de a ataca la CCR legea care respinge creșterea etapizată a alocațiilor pentru copii și care înseamnă că se vor dubla alocațiile.

Citește și: SONDAJ CURS - Clasamentul partidelor la alegerile locale

„Dar chiar nu vă crapă obrazul de rușine?! Același Guvern incompetent care a făcut din deschiderea școlilor o mare bătaie de joc, se luptă acum pe toate căile să nu dubleze alocațiile copiilor! Azi, peneliștii au contestat din nou la Curtea Constituțională legea votată de Parlament și promulgată de președintele Iohannis. Asta deși CCR le-a mai spus o dată că bat câmpii și că legea votată de PSD este perfect constituțională.

Iohannis trebuie să iasă astăzi și să justifice această nouă decizie aberantă a Guvernului său! Până când mai tolerează acest guvern care fură până și drepturile copiilor?! Eu am un singur mesaj. Nu vă mai bateți joc de copii! DUBLAȚI ALOCAȚIILE! Respectați legea!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.