Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția șefului NATO, după ce Iohannis l-a sunat să-i spună că au căzut drone rusești în România

wall street journal
Jens Stoltenberg

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, transmite sâmbătă că Alianţa Nord-Atlantică este solidară cu România, după ce în Tulcea au fost găsite fragmente dintr-o dronă similară celor folosite de armata rusă, informează Mediafax.

Citește și: Klaus Iohannis, prima reacție după ce s-au găsit resturi de drone rusești în România: Am vorbit cu șeful NATO

Jens Stoltenberg afirmă, după ce în Tulcea au fost găsite fragmente dintr-o dronă similară celor folosite de armata rusă, că nu există niciun indiciu al intenţiei de a lovi NATO, dar atacurile sunt destabilizatoare.

„Salut decizia SUA de a desfăşura mai multe avioane F-16 în cadrul politicii aeriene a NATO. Suntem solidari cu România”, adaugă oficialul NATO.

Președintele Klaus Iohannis a discutat, sâmbătă, cu secretarul general NATO, Jens Stoltenberg, după ce în Tulcea au fost descoperite noi fragmente dintr-o dronă similară celor folosite de armata rusă. „A avut loc o încălcare absolut inacceptabilă a spațiului aerian suveran al României, cu riscuri reale la adresa securității cetățenilor români din zonă”, afirmă șeful statului.

În zona localității Plauru, județul Tulcea, au fost descoperite sâmbătă fragmente dintr-o dronă similară celor folosite de armata rusă, anunță MApN. Zona a fost securizată de militari, iar elementele descoperite vor fi ridicate pentru analiză și expertizare tehnică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.