Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacția Serviciului de Securitate al Ucrainei privind răpirea lui Ceaus

UAWire
SBU securitate Ucraina

Serviciul de Securitate al Ucrainei nu comentează răpirea judecătorului ucrainean, Nicolae Ceaus.

Instituția nu a oferit nicio informație despre posibila trecere a frontierei, făcând referire la datele cu caracter personal, într-un răspuns oferit unui corespondent al Ukrinform.

„SS nu comentează evenimentele care au avut loc în alte țări. La fel, nu există nicio procedură penală împotriva domnului Ceaus în cadrul Serviciului de Investigații Criminale", a spus purtătorul de cuvânt al SBU, Arteom Dekhtiarenko, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

O poză în care ar fi Nicolae Ceaus bătut apare într-o poză pe rețelele de socializare. După ce ieri, un cont de telegram a publicat o imagine în care ar fi Ceaus legat la ochi, astăzi, acesta apare agresat fizic. Avocatul judecătorului, Iulian Balan, nu a putut confirma pentru UNIMEDIA dacă în imagini este clientul său, însă a spus că „seamănă foarte mult cu Nicolae Ceaus”.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, a fost răpit de trei persoane din curtea unui bloc de locuit din sectorul centru al capitalei. Oamenii legii au fost alertați în jurul orei 13:15 despre acest fapt. Potrivit avocatului Iulian Bălan este vorba despre clientul său, fostul judecător din Ucraina, Nicolae Ceauș, care a cerut azi politic în Moldova.

Poliția a reținut un suspect în legătură cu răpirea judecătorului ucrainean. Informația a fost prezentată de ministrul interimar al MAI, Pavel Voicu, în cadrul unui briefing de presă.

„Este prematur să venim cu acuzații, dar avem o persoană reținută și sunt depistate mai multe mașini care au participat la infracțiune, stabilite unele persoane, urmează să stabilim dacă sunt adevărate, am mers pe traseul celora care au comis infracțiuni, această crima a fost comisă de cetățeni străini care au traversat frontiera din Ucraina”, a declarat Pavel Voicu, în cadrul briefingului de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.