Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţia USR la revocarea lui Lazăr: 'Tudorel Toader şi-a îndeplinit misiunea pe care a primit-o de la Dragnea și Tăriceanu'

fara penali usr

Uniunea Salvaţi România reacţionează la anunţul ministrului Tudorel Toader de declanşare a procedurii de revocare a procurorului general Augustin Lazăr. USR se referă la această situaţie ca la o revocare gata înfăptuită.

Vezi AICI raportul de evaluare a procurorului general!

"Tudorel Toader și-a îndeplinit misiunea pe care a primit-o de la Dragnea și Tăriceanu: a reușit să schimbe toți procurorii șefi. În acest fel, Tudorel Toader și-a salvat din nou postul de ministru al justiției înaintea ca PSD și ALDE să ia decizia de remaniere.

Unul dintre motivele de revocare a lui Augustin Lăzar este criticarea ”inculpaților de rang înalt”. Adică procurorul general al României a fost revocat pentru că l-a criticat pe infractorul Liviu Dragnea. Infractorii din Parlament au voie să atace procurorii, dar procurorul șef nu are voie să își apere colegii.

Revocarea lui Augustin Lazăr este o nouă dovadă că România se transformă în dictatura personală a lui Liviu Dragnea. Pentru Tudorel Toader asta înseamnă ”normalitate”.

USR a depus deja moțiune împotriva ministrului justiției Tudorel Toader și îl va demasca săptămâna viitoare pe apărătorul infractorilor de la tribuna Parlamentului", transmite USR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.