Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție - FULGER din USR la show-ul de pe pagina premierului Dăncilă: 'Păcat că de pe Facebook nu se poate vota moţiunea de cenzură'

dancila viorica

Deputatul USR Iulian Bulai o ironizează pe Viorica Dăncilă după ce aceasta şi-a deschis pagină de Facebook, afirmând că este păcat că de pe Facebook nu se poate vota moţiunea de cenzură.

Citește și: Sorin Ovidiu Vîntu a EXPLODAT: 'Statul român, prin STS, slugărnicie totală față de UDMR'

”Bun venit pe Facebook, Viorica Dăncilă! Păcat că de pe Facebook nu se poate vota moţiunea de cenzură. .Succes în activitatea online. Sper ca măcar aici să putem crea punţi, am înţeles deja că autostrăzile nu sunt o prioritate pentru aceată guvernare”, scrie Bulai, conform News.ro.

Premierul Viorica Dăncilă şi-a deschis pagină de Facebook.

"'Succesul nu e final, eşecul nu e fatal: ceea ce contează e curajul de a continua', spunea Churchill. Îmi doresc ca atât colegii mei, cât şi colegii din opoziţie, să asculte şi să ţină minte aceste vorbe.”, îşi începe Dăncilă prima postare.

„Din dragoste şi responsabilitate pentru România, e momentul să ne aducem aminte de raţiunile care ne-au făcut să ne implicăm pentru acest viitor al construcţiei, şi nu cele ce ne despart. Sunt absolut convinsă că ne dorim cu toţii binele acestei ţări. Din respect pentru români, noi, politicienii, avem datoria dialogului şi a consensului, a maturităţii politice şi a acţiunilor responsabile. În ceea ce mă priveşte, vă asigur pe toţi că voi face tot ce-mi stă-n putinţă să readuc agenda publică pe traseul normalităţii, al decenţei şi al asumării, pentru stabilitate şi coerenţă politică şi guvernamentală”, adaugă premierul.

„De astăzi mă puteţi găsi şi aici, pe această pagină. Îmi doresc dialog şi construcţie, cu şi pentru oameni”, încheie Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.