Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție din cadrul Puterii de la Chișinău după anunțul înființării Comitetului Salvării Naționale: Ei vor haos

Guvernul Republicii Moldova
Andrei Spînu

Vicepreședintele PAS și ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, susține că organizatorii protestului sunt o grupare de hoți, care vor să rupă Moldova.

Cel puțin așa așa a reacționat demnitarul după ce în urma manifestației organizate astăzi, 16 octombrie, a fost creat Comitetul Salvării Naționale, transmite Știri.md.

"Toate grupările care au furat ani la rând Moldova (frăția penalilor) își lansează Alternative Naționale, Adunări Naționale, Comitete Naționale etc. Mai bine și-ar lansa o spovedanie națională și să întoarcă țării tot ce au furat.

Oameni buni, ei sunt disperați. Ei, aceasta grupare de hoți, vor să rupă Moldova din calea ei de dezvoltare europeană. Ei nu vor pace și liniște în țara noastră. Ei vor haos pentru a scăpa de justiție. Ei sunt fricoși, au fugit din țară. Trăiesc în lux în țări străine și se ascund ca tâlharii în spatele oamenilor. Noi vom izbuti. Moldova va reuși!", a comentat Andrei Spînu.

Mai mulți lideri ai opoziției, dar și reprezentanți ai societății civile au constituit Comitetul Salvării Naționale. Noua structură are rolul de a reprezenta interesele cetățenilor, în condițiile în care actuala guvernare a PAS a uzurpat puterea și acționează deschis împotriva poporului.

Știri.md amintește că mii de oameni au ieșit în stradă astăzi, 16 octombrie, pentru a protesta.

Menționăm că cele 60 de corturi instalate de manifestanți pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, dar și corturi care de cinci săptămâni se aflau în fața Parlamentului și Președinției au fost luate pe sus de către forțele de ordine în această seară.

Reamintim că CSE a aprobat noi reguli de desfășurare a protestelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.