Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție dură a lui Ilan Șor după decizia Curții Constituționale în cazul său: Destrăbălații de la guvernare nu au nicio teamă

stiri.md
Ilan Sor

Reacție dură a lui Ilan Șor după decizia Curții Constituționale în cazul său: Destrăbălații de la guvernare nu au nicio teamă

Destrăbălații de la guvernare nu au nicio teamă de mass-media și de nimic. Așa a comentat președintele Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, decizia Curții Constituționale privind neadmiterea spre examinare a sesizării deputaților din partea formațiunii, care au contestat încetarea de drept a mandatului liderului lor.

Acest caz este un motiv în plus pentru oameni de a ieși, duminică, 7 mai, la mitingul antiguvernamental, a menționat Ilan Șor.

„Într-o țară în care legea nu funcționează este lipsit de sens să aștepți soluții juridice. La noi totul este capturat, inclusiv Curtea Constituțională. Președintele Curții Constituționale este fostul avocat al Maiei Sandu, iar fiica președintelui Curții Constituționale și acum lucrează pentru Sandu. Acești destrăbălați de la guvernare nu se tem nici de mass-media, de nimic, pentru că stăpânii lor occidentali îi mângâie pe cap, le aruncă osul și le permit orice”, a explicat Ilan Șor.

El crede însă că guvernarea se teme de popor.

„Tocmai de aceea, în 7 mai, trebuie să ieșim toți și să spunem un „NU!” hotărât fărădelegilor, dezmățului și umilinței la care sunt supuși astăzi oamenii. I-au lăsat pe oameni fără bani, îi înjosesc și adoptă decizii ilegale. Pentru mine, deciziile aprobate de justiția moldovenească îmi sunt profund neinteresante. Eu n-o recunosc, ea nu există, însă cei care le adoptă astăzi își vor ispăși pedeapsa cu închisoarea ani de zile. Noi am văzut de multe ori guvernări puternice, care au căzut. Și acest regim nemernic va păți la fel. Fascista Sandu va sta după gratii. Cred că destul de mult”, a mai spus Ilan Șor.

Reamintim că în 5 mai Curtea Constituțională a respins ca inadmisibilă sesizarea deputaților Partidului Politic Șor, prin care s-a solicitat controlul constituționalității Hotărârii Parlamentului privind declararea vacanței unui mandat de deputat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.