Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţie dură a Oanei Zăvoranu după ce a aflat că obiectele donate de ea au fost vândute: 'Eu știu cine sunt, știu ce valorez'

cancan.ro
Oana Zăvoranu

La scurt timp după ce s-a aflat că persoanele care au primit hainele Oanei Zăvoranu gratis au început deja să le vândă, bruneta a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu nu a menționat nimic legat de ceea ce au decis să facă oamenii cu hainele ei, ea declarându-se mulțumită că a putut aduce fericirea pe chipul multor femei care nu își permiteau să își cumpere asemenea haine, încălțăminte sau accesorii.

"Sunt frântă dupa ziua de ieri... ușor’scoasă din uz’ pt ziua de azi, dar extrem de fericită în sufletul meu si de multumită.... am văzut câte sute de mii de mesaje mi-ați trimis pe toate rețelele de socializare, cele superbe primează, mai sunt și unele uscături și gunoaie care critică dintr-o impotentă pshisocă crasă... dar nimic din triumful și succesul de ieri, nu îmi poate umbri fericirea.

Eu știu cine sunt, știu ce valorez, stiu care îmi este sufletul... știu ca sunt Oana Zăvoranu... și asta spune tot!", este mesajul postat de Oana Zăvoranu.

Între timp, pe site-urile destinale anunțurilor, oamenii deja postează fotografii cu hainele primite, menționând că sunt de la Oana Zăvoranu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.