Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţie dură a PSD Sector 5, după plecarea lui Cristian Rizea din partid

PSD2

Deputatul Cristian Rizea, trimis în judecată pentru fapte de corupţie, a părăsit luni PSD, alăturându-se formaţiunii lui Bogdan Diaconu, PRU. Alături de el, a migrat şi deputatul independent Mihai Sturzu, care a demisionat din PSD la finele anului trecut, mai mulţi alţi parlamentari fiind în negocieri pentru intrarea în PRU. În replică, şeful PSD Sector 5, Daniel Florea, susţine că Rizea a plecat singur din partid, fără alţi oameni "după el"şi îl acuză de minciună.

Mariana Rarinca prezintă DOCUMENTUL care CUTREMURĂ la vârf lumea justitiei

"În urma informațiilor apărute în mediul on-line, conform cărora „cea mai mare parte a filialei PSD Sector 5 ar fi plecat către PRU cu domnul Cristian Rizea”, vă transmitem că această informație este complet falsă, fără a avea o minimă legătură cu realitatea", a precizat PSD Sector 5 într-un comunicat de presă, marţi după-amiază.

Baronul Oprişan, buget de un sfert de milion de euro pentru fratele unui lider PSD

"Nu a plecat nimeni din partid, în afară de Rizea, care a zis că s-a înscris în alt partid. N-a plecat niciun membru din PSD Sector 5 la PRU. El nu a mai fost la partid de când a avut problemele acelea penale. Nici nu cred că ştie unde e noul sediu sau dacă ştie n-a intrat în el niciodată", susţine preşedintele PSD Sector 5, Daniel Florea, citat într-un comunicat transmis marţi AGERPRES

Potrivit sursei citate, cele două sedii principale, în care social-democraţii desfăşoară activităţi specifice unei organizaţii politice, sunt "PSD Sector 5 din strada Vâltoarei nr. 3 şi PSD Sector 5 din strada Mărgeanului 17-19". 

"Avem două sedii în care funcţionăm şi le-am preluat din luna aprilie a acestui an. Sediul despre care vorbeşte Rizea era unul situat în Ferentari, pe care l-a luat el în ianuarie şi care este pustiu acum", a comentat Florea.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.