Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție DURĂ dinspre Bruxelles în scandalul legii vaccinării: 'Prostie CRIMINALĂ'

vaccin

Un europarlamentar a criticat dur proiectul legii vaccinării, care prevede sancţiuni doar pentru părinţii care refuză să participe la acţiunea de informare, nu pentru cei care refuză imunizarea copiilor.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, europarlamentarul Cristian Preda îl critică pe premierul Mihai Tudose, precizând că statul ar trebui să-şi asume obligativitatea vaccinării.

Citește și: Tudose, avertisment BOMBĂ pentru părinții care refuză vaccinarea copiilor: Ce li s-ar putea întâmpla

"PSD nu mai vrea ca vaccinarea să fie obligatorie. Ar urma ca statul să asume doar informarea în privinţa vaccinurilor. Prostie criminală - asta scrie pe fruntea lui Tudose!", a scris Cristian Preda.

Reamintim că ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat că, în proiectul legii vacinării, sunt prevăzute sancţiuni de până la 10.000 de lei pentru părinţii care refuză să participe la acţiunea de informare, nu pentru cei care refuză imunizarea copiilor.

"Părinţii vor fi amendaţi în situaţia în care refuză să participe la întâlnirea cu grupul de lucru, refuză să participe la întâlnirea cu medicul de familie pentru a fi informaţi despre vaccinuri. Practic, părintele are dreptul să refuze dar îşi asumă toată responsabilitatea", a declarat Florian Bodog, ministrul Sănătăţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.