Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacție virulentă - Tolontan îl apără pe Raed Arafat după anunțul lui Vela: 'Nu-mi dau seama de ce tremură toți în fața președintelui'

stareapresei.ro
tolontan

Jurnalistul Cătălin Tolontan a sărit în apărarea lui Raed Arafat și a explicat de ce crede că „analiza” concepută în Ministerul de Interne și ceea ce face ministrul Marcel Vela sunt doar forme de obediență față de președintele Iohannis și o demonstrație de putere, pentru imagine, a noii puteri.

„Președintele Iohannis a spus, recent, că așteaptă o analiză într-o săptămână care să privească activitatea structurilor conduse de Raed Arafat. E imposibil! Cineva dintre cei de acolo trebuie să-i spună că nu ar fi serioasă o analiză atât de rapidă, nu-mi dau seama de ce tremură toți în fața președintelui. Nu poți face o analiză serioasă pe instituții atât de complexe într-o săptămână. Vorbim despre SMURD, UPU, Pompieri, Dispecerate și Departamentul pentru Situații de Urgență, vorbim despre zeci de mii de oameni care lucrează aici și despre sute de mii de români care primesc îngrijiri sau au nevoie de ajutor”, a  spus Cătălin Tolontan la Europa FM, conform libertatea.ro.

Se confirmă informațiile din serialul El Chapo: până la ce nivel mergea mita dată de clanul Sinaloa

Întrebat dacă nu crede că imaginea lui Raed Arafat a ajuns să afecteze posibilitatea instituțiilor de a-și îndeplini obiectivele, Tolontan a răspuns: „E adevărat că a apărut o problemă, dar, teoretic, Raed Arafat nu e om politic chiar dacă unele dintre reacțiile sale din ultima vreme au semănat cu cele ale politicienilor.”

Ministrul de Interne a anunțat că se va face un audit la nivelul fiecărei structuri din minister, inclusiv Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, şi a spus că „această evaluare este la baza unor decizii care pot să-l implice” şi pe Raed Arafat, şeful organismului.

Anterior, Raed Arafat a spus că va pleca din țară dacă va fi demis de la conducerea Departamentului pentru Situații de Urgență.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.