Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Reacţii radicale în PNŢCD împotriva Elenei Udrea. Se cere Congres

Veteranii ţărănişti susţin că Pavelescu ia decizii unilaterale, în interes personal. Astfel, Gheorghe Ciuhandu, fostul primar al Timişoarei şi fost candidat al partidului la Preşedinţia Românei, şi Vasile Lupu, fost preşedinte PNŢCD, afirmă că o decizie în privinţa alegerilor prezidenţiale trebuie luată de Congresul partidului. Potrivit lui Ciuhandu, această atitudine este împărtăşită de majoritatea membrilor PNŢCD.

Reacţiile în partid sunt foarte negative. Am vorbit şi cu domnul Lupu. Cred că singura entitate în măsură să aprecieze o atitudine a PNŢCD în campania electorală actuală e un viitor Congres, care ar trebui să se ţină în septembrie sau începutul lui octombrie. Pavelescu nu poate să vândă acest partid în modul în care a făcut-o. Voi lupta din răsputeri împotriva acestei mizerii. Lumea e foarte revoltată, pentru că este o decizie unilaterală, luată de acest individ în numele unui partid pe care nu-l mai reprezintă, dar îl foloseşte ca masă de manevră, să-şi atingă interesele personale. Iar persoana pe care vrea să o susţină e o persoană lipsită de orice onorabilitate, ca să nu spun mai mult, nedemnă de a atinge o astfel de funcţie. De patronul ei, de Băsescu, nu mai are rost să comentez. Sunt realmente revoltat. De unde sunt, nu prea pot interveni, dar vreau să spun treaba asta”, a declarat Gheorghe Ciuhandu, pentru stiripesurse.ro.

Întrebat dacă susţine pe altcineva la alegerile prezindenţiale, Ciuhandu a mai adăugat: „Deocamdată nu pot să susţin pe nimeni. Eu sunt monarhist. Mi s-ar părea în plus să spun că susţin pe cineva. Dar nici aşa, ca un individ, în numele unora şi al altora, să susţină o persoană nedemnă, fără niciun fel de consultare. Practic, ăsta îşi face jocurile lui personale. E chemat la comandă de Băsescu şi nu pot să accept ideea, ca membru al acestui PNŢCD de atâţia zeci de ani, ca să vândă partidul fără să-l consulte. Este nedemn. Ştiu cine sunt şi Pavelescu, şi Udrea, şi Băsescu. Nu voi accepta de nicio manieră şi, chiar dacă m-am retras din segmentul de politică activă, acest lucru îl voi combate cât se poate de mult.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.