Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

REACȚIILE antrenorului lui Bayern Munchen, după înfrângerea suferită în fața PSG

dw
Bayern Munchen suparare

Antrenorul echipei Bayern Munchen, Hansi Flick, promite că formaţia lui va face totul la meciul retur pentru a obţine calificarea, după ce a pierdut prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, cu PSG.

"PSG a fost o echipă foarte eficientă. Am avut 31 de şuturi. Vreau să-mi complimentez echipa pentru mentalitate, pentru stilul de joc. Dar nu am fost suficient de concentraţi în faţa porţii. Există încă un meci la Paris, vom face totul pentru a schimba acest rezultat în favoarea noastră. Când primeşti astfel de goluri, când comiţi erori, te doare mereu. Cele trei goluri, le-am fi putut evita, de aceea doare şi mai mult... Nu putem schimba rezultatul astăzi, sper să-l putem schimba marţea viitoare. Lewandowski? Nu va exista niciun miracol. Această accidentare necesită timp ... Ne-am creat destule şanse. Am fi putut înscrie patru sau cinci goluri, dar nu a fost ziua noastră. Ne concentrăm pe jocul de sâmbătă şi pe returul de la Paris. Ştim că Parisul este o echipă foarte puternică. Dar le putem face rău şi noi. Vom încerca să profităm la retur. Este posibil să avem în manşa a doua eficienţa pe care nu am avut-o miercurea aceasta. Vina lui Manuel Neuer la primul gol? Vorbim despre primul gol al PSG? Este un şut, Kylian Mbappé a tras un şut perfect, terenul a fsot umed... Se poate întâmpla. Nu trebuie să-l încurajez şi nici nu îl felicit pentru fiecare performanţă de clasă mondială. El este un jucător foarte important pentru noi. Se poate întâmpla ca un portar să nu oprească toate şuturile", a declarat Flick, în conferinţa de presă organziată după meci, potrivit lefigaro.fr.

Antrenorul formaţiei PSG, Mauricio Pochettino, a lăudat modul în care fotbaliştii săi au respectat planul de joc.

"Echipa a fost solidă, unită şi combativă, cu un plus de calitatea pentru a înscrie trei goluri pe acest stadion, împotriva unei echipe foarte bune. Trebuie dat credit jucătorilor. (...) Văzând meciul, cred că planul nostru a fost clar... Se poate spune că planul a funcţionat, dar trebuie să vorbim despre talentul jucătorilor şi despre gradul de reuşită care ne-a permis să câştigăm acest meci. Primele mele cuvinte către jucători? Bravo (zâmbind)! I-am felicitat pentru efortul lor, pe care îl fac într-o situaţie delicată, în care trebuie să te adaptezi în fiecare zi. Nu doar jucătorii noştri, ci toţi jucătorii din alte părţi. Există un program foarte încărcat, cu mai multe competiţii, ca să nu mai vorbim de meciurile internaţionale. Ei fac un efort pentru a fi la nivelul spectacolului. Keylor Navas? Am mai spus-o: este unul dintre cei mai buni portari din lume, suntem bucuroşi să-l avem alături de noi. (…) Programul pentru următoarele zile? Ideea este să ne recuperăm bine, să analizăm starea formei jucătorilor în mod individual, deoarece meciul de la Strasbourg va fi foarte greu", a afirmat Pochettino.

Formaţia Bayern Munchen, deţinătoarea trofeului, a fost învinsă, miercuri seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de finalista de anul trecut, Paris Saint-Germain, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Bavarezii au reuşit să egaleze de la 0-2, însă apoi au mai primit un gol.

Au înscris Mbappe ‘3, ’68 şi Marquinhos ’28 pentru PSG, respectiv Choupo-Moting ’37 şi Muller ’60 pentru Bayern.

Partida retur vor avea loc la 13 aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.