Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid a ajuns la un acord cu Chelsea, pentru transferul lui N'Golo Kante - presă

N'Golo Kante

Real Madrid a ajuns la un acord cu Chelsea, pentru transferul lui N'Golo Kante (28 de ani). Cei de la Defensa Central anunţă că spanolii au prima opţiune pentru transferul mijlocaşului, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Mega-lovitura dată de frații Dedeman! Tranzacția uriașă făcută de aceștia

Posibilitatea ca transferul să se facă în iarnă este destul de mare, ţinând cont de faptul că francezul este unul dintre cei mai buni mijlocaşi din lume, iar Chelsea nu poate să îi ofere mediul pentru un proiect mare, cu performanţe pe plan intern şi internaţional. Campion mondial cu naţionala Franţei, Kante a devenit unul dintre cei mai urmăriţi mijlocaşi. PSG s-a arătat intersată şi ea de serviciile sale, dar Chelsea nici nu a vrut să audă de un transfer, indiferent de suma pe care o puteau propune francezii. Londonezii nu au vrut să rişte nimic şi ulterior i-au obţinut semnătura fotbalistului pe un contract scadent în iarna lui 2023. Abramovic a umblat serios la salariu, oferindu-i aproape 1.2 milioane de lire pe lună. În iarnă situaţia va fi diferită, iar Real Madrid pare dispusă să ofere o sumă de peste 100 de milioane de euro, cât este cota fotbalistului în acest monent.

Citește și: Anunț de ultimă oră al Olguței Vasilescu: ‘Trei vești bune, azi, de la Guvernul PSD’

Kante a ajuns la Chelsea în 2016, pentru 30 de milioane de lire, de la Leicester. În 2 ani a prins 145 de meciuri în tricoul londonezilor, a marcat 8 goluri şi a oferit 7 pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.