Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid: Bale s-a amuzat pe seama faptului că Hazard nu a fost introdus în meciul de la Bilbao

skysports.com
Gareth Bale

Fotbalistul galez Gareth Bale s-a amuzat pe seama faptului că Eden Hazard, coechipierul său belgian de la Real Madrid, nu a fost introdus în meciul cu Athletic Bilbao, pierdut joi (0-1) în sferturile de finală ale Cupei Spaniei, scrie ziarul Le Soir, potrivit Agerpres.

În minutul 75 al meciului de la Bilbao, antrenorul Carlo Ancelotti l-a chemat înapoi pe Eden Hazard pe banca de rezerve, deşi acesta se încălzea pentru o eventuală intrare în joc. Scena nu a trecut neobservată, nici pe banca lui Real, nici în presa spaniolă. Celebrul talk-show El Chiringuito a scos în evidenţă atitudinea lui Gareth Bale, care a fost deosebit de surprins şi de amuzat de situaţia internaţionalului belgian la marginea terenului.

Întrebat despre această situaţie legată de rezervele sale, Carlo Ancelotti a ţinut să lămurească lucrurile. "De ce vorbiţi de Bale, Hazard şi Jovic? De ce nu vorbiţi de Ceballos, de Carvajal? Nu există jucători pedepsiţi. Am luat nişte decizii care nu i-au implicat pe aceşti jucători, dar ca să fiu sincer, trebuie vorbit de Ceballos, care n-a jucat niciun minut, şi de cei care au fost pe bancă, ca Vallejo, care sunt de acelaşi nivel", a spus tehnicianul după meci.

Bale nu a mai jucat pentru Real de la sfârşitul lui august, în timp ce Hazard are 18 meciuri în acest sezon în toate competiţiile pentru echipa madrilenă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.