Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid - Eden Hazard nu va juca împotriva lui Liverpool în Liga Campionilor

Real Madrid stadion

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a exclus folosirea atacantului belgian Eden Hazard în meciul de marţi, de acasă, cu Liverpool, din turul sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, spunând că nu vrea să rişte o altă accidentare pentru acesta, scrie Reuters.

Hazard, victima unor accidentări în serie de când a sosit la Real Madrid, în 2019, a revenit la antrenamente vineri, după ce s-a recuperat în urma unei probleme musculare.

''Hazard trebuie să rămână calm şi să aibă răbdare. Important este că acum s-a recuperat total şi nu vreau să risc să-l văd iar accidentat. Dacă va fi într-o formă bună, atunci va juca, va intra pe teren, dar luăm lucrurile pas cu pas, toate la momentul oportun, nu vreau să forţez nimic, vom vedea ce va fi'', a spus Zidane.

Eden Hazard nu se mai antrenase alături de coechipierii săi după ce a suferit o nouă problemă musculară pe 14 martie. Zidane nu doreşte să forţeze revenirea atacantului belgian, pe care-l va folosi doar când va fi complet refăcut.

Confruntat cu accidentări repetate după transferul său de la Chelsea la Real Madrid, în vara anului 2019, Hazard a disputat doar 36 de meciuri pentru gruparea de pe Santiago Bernabeu, în toate competiţiile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.