Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid, FC Barcelona şi Juventus Torino, admise în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor

graiul.ro
fotbal gol plasa poarta

Cluburile Real Madrid, FC Barcelona şi Juventus Torino au fost admise în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor la fotbal, în ciuda implicării lor în controversatul proiect al Super Ligii europene, care a generat furia UEFA, informează Reuters, potrivit Agerpees.

Scrisori de admitere au fost trimise tuturor participantelor la Liga Campionilor, ediţia 2021-2022, a precizat forul fotbalistic continental, care anunţase anterior că procedurile disciplinare împotriva celor trei cluburi "rebele" au fost suspendate.

UEFA a deschis o investigaţie împotriva celor trei grupări de top din Europa, însă săptămâna trecută a suspendat procedurile, după ce a fost notificată de autorităţile elveţiene în legătură cu un ordin judecătoresc al Tribunalului comercial din Madrid, obţinut de entitatea juridică European Super League Company SL.

Citește și: Contra-informațiile militare MOBILIZATE în cazul ASASINATULUI din Vest

"Scrisorile de admitere au fost trimise astăzi tuturor cluburilor participante la competiţiile UEFA la nivel de club din sezonul viitor", a precizat marţi UEFA.

Real Madrid, FC Barcelona şi Juventus Torino sunt ultimele dintre cele 12 cluburi care şi-au dat acordul, în luna aprilie, pentru lansarea Super Ligii europene şi care au rămas în continuare fidele acestui proiect, care a generat numeroase reacţii negative în lumea fotbalului.

Andrea Agnelli, preşedintele clubului Juventus Torino şi unul dintre fondatorii Super Ligii, a declarat la începutul acestei luni că planul de a crea o ligă separată nu a reprezentat o lovitură dată competiţiilor UEFA, ci o modalitate de a salva industria fotbalului, care a fost afectată grav de pandemia de coronavirus.

Juve s-a calificat în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor în ultima etapă din Serie A, iar de atunci a renunţat la serviciile antrenorului Andrea Pirlo, readucându-l la conducerea tehnică pe experimentatul Massimiliano Allegri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.