Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid l-ar putea prezenta oficial pe Kylian Mbappe în luna august

captură TV
Real Madrid

Clubul spaniol de fotbal Real Madrid l-ar putea prezenta oficial pe Kylian Mbappe, viitorul său superstar, abia în luna august, din cauza calendarului încărcat din această vară, scrie cotidianul sportiv madrilen AS, potrivit Agerpres.

Actualul lider din La Liga vrea să-i organizeze lui Mbappe o prezentare grandioasă pe stadionul Santiago Bernabeu, "după modelul Cristiano Ronaldo", dar acest lucru nu pare posibil în lunile următoare, conform sursei citate.

Mbappe, care şi-a anunţat plecarea de la Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon, nu a comunicat deocamdată în mod public viitoarea sa destinaţie, însă nimeni nu are nicio îndoială că aceasta este Real Madrid.

Clubul spaniol ar dori să-l prezinte pe căpitanul selecţionatei Franţei înaintea EURO 2024 din Germania (14 iunie-14 iulie), însă această variantă pare compromisă. PSG va disputa ultimul său meci din Ligue 1 pe 18 mai, în timp ce Real Madrid îşi va încheia sezonul o săptămână mai târziu, când va juca pe teren propriu împotriva formaţiei Betis Sevilla, meci la finalul căruia va avea loc potenţiala sărbătorire a celui de-al 36-lea său titlu de campioană a Spaniei. Eveniment care nu va putea fi suprapus în niciun caz cu prezentarea lui Mbappe, conform AS.

Totodată, PSG şi Real Madrid sunt în continuare în cursa pentru câştigarea Ligii Campionilor, competiţie a cărei finală este programată în data de 1 iunie, pe stadionul Wembley.

În condiţiile în care selecţionerul Franţei, Didier Deschamps, urmează să-şi convoace elevii la sfârşitul lunii mai, în vederea participării la EURO 2024, sunt puţine şanse să să găsească o "fereastră" pentru prezentarea lui Mbappe.

"Să-i ceri lui Deschamps să-l lase pe Mbappe să plece din cantonament pentru o zi atât de încărcată precum prezentarea sa nu este foarte rezonabil. Nu este uşor pentru ei să accepte acest lucru", a recunoscut o sursă din cadrul clubului Real Madrid, citată de AS.

Un alt element de luat în calcul este faptul că acordul dintre PSG şi Mbappe se încheie oficial pe 30 iunie. În aceste condiţii, mult aşteptata întâlnire dintre Mbappe şi suporterii lui Real Madrid ar urma să aibă loc mai târziu, în luna august, după revenirea echipei spaniole din turneul pe care îl va efectua în Statele Unite.

Elevii antrenorului Carlo Ancelotti vor disputa ultimul lor amical pe pământ american în compania englezilor de la Chelsea, pe 6 august. Prezentarea lui Kylian Mbappe ar putea avea loc aşadar după această dată şi înainte de debutul noii ediţii a campionatului Spaniei, pe 17-18 august, mai scrie cotidianul spaniol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.