Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid permite accesul unui grup limitat de fani de la Atletico la meciul din cupă

captură TV
Real Madrid
''Real Madrid nu a interzis niciodată intrarea pe stadionul Santiago Bernabeu a fanilor care poartă tricourile echipei rivale. Aşa a fost întotdeauna, după cum s-a putut constata la fiecare meci susţinut pe stadionul nostru, şi aşa va fi în continuare'', se arată într-un comunicat al Los Blancos.

Real Madrid a explicat motivul pentru care a oferit 334 de bilete lui Atletico Madrid pentru derby-ul cupei, în ciuda faptului că există o cerere mai mare: ''Clubul nostru doreşte să precizeze că numărul de bilete alocate lui Atletico Madrid este acelaşi pe care Real Madrid le primeşte atunci când vizitează stadionul Metropolitano, corespunzând celor convenite de ambele entităţi în cadrul relaţiei extraordinare pe care o menţinem''.

În încheierea comunicatului, Real Madrid a adăugat că speră ca derby-ul care se va disputa joi pe stadionul Santiago Bernabeu pentru un loc în semifinalele Copa del Rey ''să fie o sărbătoarea a fotbalului pe care nimic şi nimeni nu ar trebui să o păteze cu informaţii absolut false''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.