Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid şi Paris Saint-Germain negociază pentru transferul fotbalistului Kylian Mbappe

indianexpress.com
kylian mbappe

Real Madrid şi Paris Saint-Germain negociază pentru transferul fotbalistului Kylian Mbappe, după formularea unei a doua oferte pentru internaţionalul francez din partea madrilenilor, conform informaţiilor cotidianului L'Equipe.

Clubul madrilen propune 170 de milioane de euro plus 10 milioane de euro bonus, adică în total 180 de milioane de euro. Este suma pe care a plătit-o clubul parizian pentru a-şi asigura serviciile lui Mbappe în 2017, pe când era jucătorul lui AS Monaco.

Conform site-ului jurnalului spaniol Marca, definitivarea transferului ar fi iminentă şi anunţul ar putea interveni chiar de vineri.

Real Madrid prezentase o primă ofertă de 160 milioane euro echipei Paris Saint-Germain pentru transferul atacantului-vedetă Kylian Mbappe, al cărui contract expiră în 2022, ofertă considerată "insuficientă" de directorul sportiv Leonardo.

"Pentru Kylian, poziţia noastră nu s-a schimbat. Toată lumea o ştie, el o ştie. Poziţia noastră este foarte clară şi foarte onestă", a declarat, joi, preşedintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi.

Miercuri, directorul sportiv Leonardo a vorbit pentru prima oară de varianta plecării jucătorului, în timp ce acesta cerea garanţii în privinţa proiectului parizian, care i-a adus în această vară pe Lionel Messi, Sergio Ramos, Gianluigi Donnarumma şi Achraf Hakimi.

Dacă Mbappe "vrea să plece, nu îl vom reţine, dar va pleca sau va rămâne respectând condiţiile noastre", a spus Leonardo în legătură cu oferta lui Real pentru atacantul de 22 de ani, campion mondial cu naţionala Franţei.

"Dacă un jucător vrea să plece, va pleca, clubul, proiectul rămân mai presus de orice", a spus oficialul lui PSG. "Noi am făcut totul" pentru a-l convinge să rămână, a adăugat el.

Paris Saint-Germain face presiuni de mai multe luni pentru prelungirea contractului lui Mbappe, pe care l-a achiziţionat în 2017 în schimbul a 180 milioane euro. Negocierile pentru prelungirea angajamentului, care expiră în iunie anul viitor, nu au avansat, lăsând să se întrevadă o plecare a starului înainte de finalul perioadei de mercato, pe 31 august.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.