Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Real Madrid, victorioasă la revenirea pe stadionul Santiago Bernabeu

cdnuploads.aa.com.tr
Real Madrid

Brazilienii Vinicius Junior şi Rodrygo au adus victoria echipei Real Madrid, campioana en titre a Spaniei şi a Europei, în faţa formaţiei Betis Sevilla (scor 2-1), sâmbătă, în primul meci disputat pe stadionul Santiago Bernabeu de la debutul acestui sezon, contând pentru etapa a 4-a din Primera Division.

Real nu mai evoluase de 106 zile pe arena proprie din capitala Spaniei, aflată în prin proces de modernizare. Aceasta a fost motivul pentru care madrilenii au ajuns la un acord pentru a disputa primele lor meciuri din acest sezon în deplasare, cu Almeria, Celta Vigo şi Espanyol Barcelona, toate câştigate de elevii antrenorului Carlo Ancelotti, informează Agerpres.

Meciul de sâmbătă a fost unul foarte dificil pentru deţinătoarea titlului, care a înfruntat o echipă andaluză învingătoare la rândul ei în primele trei etape.

Real a deschis rapid scorul pe Santiago Bernabeu, prin Vinicius Junior (9), însă Betis a restabilit egalitatea graţie reuşitei lui Sergio Canales (17). Gazdele au obţinut victoria printr-un gol marcat în repriza secundă de Rodrygo (65).

Înaintea startului jocului, Real Madrid le-a prezentat suporterilor săi trofeul Ligii Campionilor şi Supercupa Europei, cucerită pe 10 august la Helsinki.

În urma acestui nou succes, Real Madrid şi-a consolidat poziţia de lider al clasamentului primei ligi spaniole, distanţându-se la patru puncte de Betis Sevilla şi la 7 puncte de marea sa rivală, FC Barcelona, care va juca la rândul ei sâmbătă, în deplasare, cu Sevila FC.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.