Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Realitatea TV, principala sursă de informare cu privire la mediul economic (studiu)

romaniatv.net
realitatea tv

Realitatea TV este principala sursă de informare cu privire la mediul economic! Asta reiese dintr-un studiu comandat de Camera de Comerţ a României. Cercetarea are ca scop determinarea percepţiilor mediului de afaceri asupra economiei autohtone.Intervievaţii au fost persoane de decizie din cadrul societăţilor comerciale româneşti. Adică proprietari, asociaţi sau persoane cu funcţii de conducere în firme.

Întrebaţi care sunt principalele surse de informare cu privire la mediul economic, majoritatea au ales Realitatea TV. Printre celelalte surse de informare indicate de participanţii la studiu s-au numărat şi publicaţii de profil. Portalul monitorului oficial s-a clasat pe locul al cincilea în preferintele lor. Cât despre site-ul ANAF, acesta s-a situat de abia la coada clasamentului, pe locul 14.

Studiul a fost realizat de Kantar KNS, în conformitate cu datele oferite de Camera de Comerţ a României. Sondajul s-a desfăşurat între 5 aprilie şi 9 mai 2017, pe un eşantion de 500 de persoane. Eroarea studiului este de plus-minus 4,4 la sută, la un nivel de încredere de 95 la sută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.