Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Realizatorul Tudor Barbu pleacă la TVR

tudor barbu

Tudor Barbu, cel care realizează la B1 TV emisiunea „Se întâmplă acum”, va pleca de la postul TV de ştiri. Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Tudor Barbu a  câştigat concursul pentru poziţia de Producător General al canalului TVR 3 din cadrul Societăţii Române de Televiziune. Practic, funcţia presupune coordonarea editorială a postului TVR 3.

Contactat de Paginademedia.ro, Tudor Barbu a confirmat informaţia. El urmează să mai realizeze emisiunea la B1 TV până la sfârşitul acestei luni.

"Este o mare provocare să îţi duci la îndeplinire un proiect amplu, să treci de la a face o emisiune într-un proiect, cum este cazul la B1 acum, la a pune mai multe emisiuni şi produse media într-o grilă şi să colaborezi astfel la statutul de serviciu public al SRTV. Axul central al proiectului este legătura mult mai elaborată şi eficientă dintre un producător şi difuzor de audiovizual - cum este TVR 3 - şi cei care sunt numiţi telespectatori, pentru că asta fac - se uită de la distanţă - şi pe care, dacă mă ajută Dumnezeu ca proiectul să funcţioneze, îi vom transforma în mare măsură la teleparticipanţi la programe", a declarat Barbu pentru sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.