Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Rebega: Nici România, nici Bulgaria nu vor fi primite în Schengen

Rebega Le Pen 2

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega intervine în scandalul primirii Bulgariei în Schengen arătând că ”nu e cazul să ne panicăm!...știrile de acest tip urmăresc deturnarea opiniei publice de la problemele reale ale României. Nici România și nici Bulgaria nu vor fi primite curând în spațiul Schengen, pentru că Uniunea Europeană are alte priorități! Mai exact, în acest moment, spațiul Schengen este un proiect înghețat”.

Rebega explică faptul că declarația președintelui Parlamentului European, Antonio Tajani cum că „Bulgaria întrunește toate cerințele privind aderarea sa la spațiul Schengen” este praf în ochi și că, de fapt, planul Bruxelles-ului este altul: ”cele două țări trebuie ținute deoparte nu pentru că nu ar întruni condițiile, ci pentru că trebuie să existe o periferie-tampon a Uniunii. Pentru a nu exista un refuz direct - care n-ar fi „corect politic”! - România și Bulgaria sunt întărâtate una contra celeilalte! În același timp, periodic, conform tacticii „bățul și zăhărelul”, sunt date declarații precum cea a lui Antonio Tajani. De câte ori nu s-a spus și despre România că „întrunește toate condițiile”?”

Europarlamentarul român spune însă că ”ar fi primul care s-ar bucura dacă vecinii noștri bulgari ar fi primiți în spațiul Schengen! Abia atunci ar înțelege și politicienii români că nesfârșita noastră ciorovăială internă este în folosul intereselor plutocrației mondiale și împotriva intereselor cetățenilor români!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.