Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Recep Erdogan, ieşire nervoasă după incidentele de la meciul Beşiktaş-Fener: A fost un complot, ceva organizat

sputnik
Erdogan

Tehnicianul echipei Beşiktaş, Şenol Guneş, a declarat că ar trebui ca toţi cei care sunt implicaţi în fotbalul din Turcia să discute şi să găsească o soluţie pentru ca incidente cum a fost cel care a dus la suspendarea partidei cu Fenerbahce să nu mai aibă loc. “Totul începuse frumos. Terenul era în regulă, totul era în regulă. Însă apoi au început să se întâmple incidente la executarea cornerelor. Atunci când am fost rănit, mă dusesem la Tolga ca să îl iau de unde era, dar deodată m-am trezit la pământ. Oricum, nu mai contează ce s-a întâmplat. Trebuie să se găsească o soluţie. Trebuie să fie o piatră de hotar. Eu am meci cu Malatyaspor. Dacă fanii Beşiktaşului aruncă pe teren chiar şi o hârtie, ar trebui să venim la marginea terenului şi să spunem: ‘Nu jucăm”. Trebuie să lăsăm în urmă ce a fost. Că a fost aşa la Trabzonspor, Fenerbahce este nu ştiu cum, Beşiktaş şi Galatasaray au făcut nu ştiu ce… Trebuie să lăsăm în urmă totul. Ceea ce s-a întâmplat nu mi s-a întâmplat mie, nu ni s-a întâmplat nouă, ci fotbalului turc. Trebuie ca împreună, presa, antrenorii, jucătorii, toţi oamenii din fotbal, să găsim o soluţie. Mă doare sufletul”, a spus Guneş pentru cotidianul Milliyet.

Preşedintele Recep Tayyip Erdogan consideră că a existat un complot, incidentele au fost ceva organizat. “Este ceva dincolo de teroare în fotbal. Există un complot. Ce a venit din tribune a fost organizat de cineva. Nu este ceva spontan. Pe teren totul mergea bine. Tocmai când Quaresma urma să execute un corner, s-a aruncat o brichetă. Nu se poate aşa ceva. Apoi ce i s-a întâmplat lui Şenol Guneş. Este inacceptabil. Este de neiertat. Am discutat cu preşedintele clubului şi cu Aziz Yildirim. Şi ei se plâng de ce s-a întâmplat”, a spus Erdogan.

Potrivit Milliyet, fanul care l-a rănit pe Guneş aruncând cu o brichetă din tribună a fost reţinut. “Atmosfera era foarte tensionată, s-a întâmplat totul brusc. Aveam o brichetă în mână şi am aruncat-o. Nu am intenţionat să rănesc pe cineva”, a declarat suporterul respectiv la poliţie.

Şenol Guneş a petrecut noaptea trecută în spital, iar astăzi a fost vizitat acasă de jucătorii Tolga Zengin, Oguzhan Ozyakup şi Necip Uysal, precum şi de doi oficiali ai clubului Beşiktaş.

Federaţia Turcă de Fotbal va analiza miercuri, 25 aprilie, incidentele de la partida Fenerbahce – Beşiktaş.

Meciul Fenerbahce – Beşiktaş, contând pentru manşa secundă a semifinalelor Cupei Turciei, a fost suspendat, joi seară, după ce tehnicianul oaspeţilor, Şenol Guneş, a fost lovit în cap cu un obiect aruncat de un suporter.

Meciul a fost oprit în minutul 58, la scorul de 0-0. Şenol Guneş încerca să îl calmeze pe portarul Tolga Zengin, care se certa cu fanii echipei Fenerbahce în zona băncii de rezerve, în momentul în care tehnicianul a fost lovit în cap cu o brichetă aruncată din tribună. Guneş s-a prăbuşit pe gazon, iar momentul a fost urmat de o busculadă în zonă.

Jucătorii echipei Beşiktaş au plecat la vestiare, iar cei de la Fenerbahce au rămas pe teren aproximativ jumătate de oră, până când s-a decis că jocul nu va continua.

Şenol Guneş a suferit o tăietură la cap şi i s-au aplicat cinci puncte de sutură, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.